EPA-Advies

Laat door onze adviseur een energiescan van je woning maken. Het verduurzamen van je woning hoeft niet te betekenen dat je direct allerlei installaties moet aanschaffen. Een goed EPA-advies helpt je bij het vinden van duurzame oplossingen; voor je huis, je portemonnee en ons milieu.  

Waarom een EPA-advies?
Een EPA-advies helpt je bij het nemen van beslissingen en hoe verder te gaan met de energietransitie. Het advies is ook handig voor het aanvragen van gesubsidieerde kredieten of voor het definitief maken van een voorlopige energielabel, maar ook als leidraad voor een verbouwing.

Wat staat er in een EPA-advies?
Een Energie Prestatie Advies (EPA) bestaat uit een rapport waarin wordt aangeven welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in jouw woning. Naast een advies over de maatregelen wordt in het rapport ook een inschatting gegeven van de kosten en de besparing die het kan opleveren.

Hoe wordt een EPA-advies gemaakt?
De adviezen worden gemaakt met speciaal ontwikkelde software. Een andere benaming van een energie prestatie advies is ook wel een maatwerkadvies of een EPA-rapport. 

Wat kost een EPA-advies?
Voor de inwoners van Noord-Beveland zijn de kosten voor dit advies €50,-. Leden van EnergieK Noord-Beveland betalen maar €25,-. EnergieK Noord-Beveland kan het EPA-advies voor deze prijs aanbieden, omdat de gemeente Noord-Beveland dit ondersteunt met de subsidieregeling ‘Duurzaam bouwen Noord-Beveland’.

EPA -Advies gesprek aanvragen?

Vul alstublieft onderstaand contactformulier in.
Bij "Bericht" graag ook uw adres, postcode en woonplaats benoemen.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.