ENERGIE-EVENEMENTEN

Inmiddels zijn we gestart met de uitgave van een aantal magazines met praktische informatie over het verduurzamen van uw woning. Dat kan ook uw huurwoning zijn, want onderwerpen als radiatorfolie aanbrengen of het waterzijdig inregelen van de CV-installatie gelden voor alle woningen. Zodra de maatregelen rond corona dat toelaten starten we met info-avonden in alle dorpskernen van Noord-Beveland, voor allen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en met name voor woningeigenaren.

Het verduurzamen van de eigen woning komt nog niet goed op gang. Veel woningeigenaren vinden het lastig en moeilijk om te bepalen hoe ze dat nu eigenlijk kunnen doen en wat er allemaal mogelijk is. En als je dan wat wil gaan doen, hoe hou je dat dan betaalbaar? Welke subsidies zijn er om je daarbij financieel te ondersteunen? Op die info-avonden zullen we dan vooral hele praktische dingen laten zien: hoe breng je radiatorfolie aan, waar moet je op letten als je wilt isoleren, uit welke materialen kun je kiezen. We brengen de voorbeelden en het materiaal naar u toe op zo'n avond. In het gele krantje en in onze magazines laten we weten wanneer die info-avonden plaats vinden.


Magazines Op weg naar ...  Klik op het gewenste exemplaar!

      

      Energiek Noord-Beveland wil op de infoavonden heel laagdrempelig een aantal mogelijkheden laten zien met demonstraties en achtergrondinformatie. Hoe je dat zelf heel simpel kunt doen of uit welke materialen je kunt kiezen, als je het wil laten doen. En wat het oplevert qua comfort in je huis en verlaging van je energierekening.

 

Voor een impressie van ons mooie eiland bekijkt u de diaserie van ‘Noord-Beveland - Eindeloos Eiland’ hiernaast door op het logo in de rechterkolom te klikken.

 

 

Agenda


Energie evenementen


Energiek Noord-Beveland had het voornemen om in het najaar samen met een aantal partners een Energie-evenement in iedere dorpskern te organiseren. Op dit moment is nog niet duidelijk of dat ook daadwerkelijk mogelijk is.
We zullen u daarover in het najaar verder informeren.
(Zie verder bij Nieuws)Contact opnemen met Energiek
Noord-Beveland


Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u deelnemen aan één van onze projectgroepen, meldt u zich dan aan bij de secretaris:
Thijs van der Velden
(email: zie onderaan pagina).
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het lidmaatschap biedt voordelen, als u deelneemt aan onze projecten. Daarnaast levert u een bijdrage aan de leefbaarheid op ons eiland.


 

Laatst bijgewerkt: juli 2021 

eindeloos